Noi date în crima din Neamț. Tânăra ucisă avea doi copii și era însărcinată


Dramă într-o familie din județul Neamț. O tânără de 29 de ani, mamă a doi copii a fost înjunghiată mortal de un cumnat bolnav psihic, fratele soțului ei.

Femeia venise în vizită la socri, iar copiii apucaseră să intre în casă atunci când individul a atacat-o. Mama agresorului a reușit să cheme ambulanța, însa femeia pierduse prea mult sânge și nu a mai putut fi salvată. Cunoscuții spun că ar fi fost însărcinată. Soțul ei muncește în Irlanda și s-a întors în țară când a aflat de crimă.

Vezi și Un tânăr din Neamț și-a omorât cumnata cu o singură lovitură de cuțit

Izabela, împreună cu cei doi copii de 3 și 5 ani, venise în vizită la părinții soțului ei, plecat la muncă în Irlanda.

„A mers la biserica, de mână cu cei doi copii, și s-au împărtășit. A venit cu copiii aici, în vizită. Copiii au intrat înainte în casă și ea s-a aplecat să se descalțe”, a povestit o vecină pentru stirileprotv.ro

Tânăra a căzut la pământ, plină de sânge. Rudele au sunat la 112, însa medicii veniți cu ambulanța nu au mai putut să o salveze.
Cumnatul care a atacat-o, fratele soțului ei, are 26 de ani și probleme psihice, spun rudele și polițiștii. După ce a lovit-o, a fugit desculț și aproape dezbrăcat, iar polițistii l-au prins după o oră, lângă un canal de irigații, în localitatea Tămășeni, județul Neamț, unde s-a produs tragedia.

„Băiatul e bolnav cu capul. Nu am știut să fie așa, că doar lua medicamente cu boala asta. Nu ne-am temut niciodată de el.”a declarat o rudă pentru aceeași sursă citată

Anchetatorii au stat de vorbă cu tânărul, însă nu au reușit să afle de ce a atacat-o pe femeie. Este încadrat într-un grad de handicap, urmează a se efectua o expertiză medico-legala psihiatrică

Suspectul va fi timis în judecată și se va stabili dacă a avut discernământ sau va fi internat într-un centru pentru persoane cu probleme psihice.

sursa stirileprotv.ro

PUBLICITATE