Noi date despre bărbatul înecat în ștrandul din Piatra-Neamț

Bărbatul care în cursul zilei de duminică, 3 iulie, a murit în ștrandul din Piatra-Neamț, are 71 de ani. – au transmis polițiștii nemțeni.

Acesta ar fi cunoscut cu afecțiuni cardiace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reamintim că duminică, în jurul orei 13.30, când prin apel la 112 s-a făcut o sesizare cu privire la faptul că un bărbat a fost scos din piscină, din Ștrandul Municipal Piatra-Neamț, în stare de inconştienţă.

Din primele informații, bărbatul ar fi coborât pe scară, în zona bazinului unde adâncimea este de 3 metri, fiind observat pe fundul bazinului și scos la suprafață de salvamari și oamenii care se aflau la piscină.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare persoanei, însă din păcate a fost constatat decesul.

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, pentru a se stabili, cu exactitate, circumstanțele producerii acestui eveniment.

„În cursul zilei de azi un bărbat a decedat la bazinul pentru adulți din Ștrandul Municipal. Bărbatul a intrat în piscina mare din Ștrand, iar la scurt timp după a fost observat pe fundul bazinului de cei doi salvamari.

Aceștia l-au scos imediat la suprafață, fiind chemat și asistentul medical din Ștrand, care i-a acordat primul ajutor. La fața locului a fost chemat un echipaj de ambulanță, care a efectuat manevre de resuscitare, după care a fost transportat la spital, unde s-a constatat decesul.

Cauzele decesului vor fi stabilite de către medicii legiști. Transmitem condoleanțe familiei și celor apropiați în aceste momente grele.” – au transmis, ieri, reprezentanții Primăriei Piatra-Neamț

PUBLICITATE