„Ninja” la 72 de ani. A sărit gardul unei firme și a furat o ușă metalică

Poliția din Neamț a fost alertată despre un furt neobișnuit, în care protagonist a fost un bătrân de 72 de ani. Acesta a reușit să escaladeze gardul unei societăți comerciale și să fure o ușă metalică, provocând un prejudiciu de 1.000 lei, care a fost recuperat în totalitate de autorități.

Apelul la 112 a venit din partea unui bărbat de 79 de ani, care a raportat că a fost victima unei infracțiuni de furt comise de un bătrân de 72 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„La data de 21 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat în vârstă de 79 de ani, din Roman, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni.

Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 12:30, un bărbat în vârstă de 72 de ani, din Roman, ar fi pătruns prin escaladarea gardului în curtea unei societăți comerciale, din municipiul Roman, administrate de bărbatul de 79 de ani, de unde ar fi sustras o ușă metalică.” – a transmis Poliția Neamț

Polițiștii nemțeni au reușit depistarea rapidă a bătrânului de 72 de ani și la recuperarea integrală a prejudiciului, estimat la 1.000 de lei.

Investigațiile continuă în acest caz, polițiștii urmărind să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs furtul calificat.

PUBLICITATE