Niculina Dobrilă, noul prefect al județului Neamț, a fost astăzi învestită în funcție


????????????????????????????????????

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astăzi, 4 martie a.c., ora 13,00 la sediul Palatului Administrativ a avut loc învestirea doamnei Niculina Dobrilă ca prefect al judeţului Neamţ, numită în această funcţie prin HG 124/02.03.2016.

Învestirea a fost făcută de Constantin Mihart, Director general în cadrul Ministerul Afacerilor Interne. La această acţiune au mai fost prezenţi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean, directorii serviciilor publice deconcentrate, şefii de structuri din Instituţia prefectului, primari.

DSC_8821Deschiderea a fost făcută de Constantin Mihart, care a dat citire celor două hotărâri de Guvern, de încetare a raportului de serviciu a fostului prefect şi, respectiv, de numire a noului prefect.

Doamna Niculina Dobrilă, în calitate de prefect, a depus jurământul.

La final, în calitate de prefect al judeţului Neamţ, doamna Niculina Dobrilă în discursul său a spus: mulţumesc celor care au avut încredere în mine şi sunt DSC_8796deosebit de onorată pentru numirea mea în funcția de prefect si, în același timp, bucuroasă pentru că revin în instituția în care m-am format ca om de administație. Sunt convinsă că  experienţa mea  în administraţia publică mă vor ajuta în îndeplinirea cu succes a misiunii mele în această funcţie. Doresc ca în această perioadă, cât voi fi prefect, să aplic legile şi Constituţia României în folosul cetăţenilor judeţului nostru. De asemenea mi-am propus, ca obiectiv specific, organizarea în condiţii de legalitate şi transparenţă deplină a proceselor electorale. Totodată țin să vă asigur de cea mai bună și onestă colaborare, pe care doresc să o am, cu toate instituțiile statului și autoritățile administrației publice locale și județene”

PUBLICITATE