Niciun liceu din Neamţ nu a avut ultima medie de admitere mai mare de 9.00


Niciun liceu din judeţul Neamţ nu a avut ultima medie de admitere mai mare de 9.00, iar cea mai mică medie de intrare s-a înregistrat la un colegiu tehnic din municipiul Roman, respectiv 2,25. Vezi raportul -> AICI

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Media de intrare cea mai ridicată a ultimului admis este la Colegiul Naţional Roman Vodă, din municipiul Roman, respectiv 8,91, la secţia de Matematică-Informatică. Această unitate de învătământ este urmată de Colegiul Naţional Petru Rareş Piatra Neamţ (8,77, specializarea Matematică-Informatică), Colegiul Naţional Calistrat Hogaş Piatra Neamţ (8,54, Ştiinţe ale naturii) şi Liceul Tehnologic Vasile Sav, din municipiul Roman (8,54, la specializarea Matematică-Informatică).

La polul opus se situează Colegiul Tehnic Danubiana, din municipiul Roman, unde ultima medie de admitere a fost 2,25.

La alte şapte specializări de la licee din Bicaz, Târgu Neamţ, Borca (două), Săbăoani, Horia şi Pipirig ultimele medii de admitere sunt cuprinse între 2,39 şi 2,88.

După prima repartizare computerizată, în judeţul Neamţ au rămas neocupate 104 locuri, cele mai multe, 19, la Liceul Carol I, din oraşul Bicaz, la specializarea Fabricarea produselor din lemn.

PUBLICITATE