Nesimțirea l-a costat scump pe un pietrean (FOTO)

Pe un pietrean l-a costat scump decizia de a arunca reziduuri provenite din amenajarea unei locuințe, pe malul râului Bistrița.

Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.000 de lei, după ce polițiștii locali responsabili de zonă au reușit să-l identifice în baza unor documente aruncate printre sacii cu moloz, cărămidă și resturi de mobilier uzat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Menționăm că în perioada 23.09.2021 – 29.09.2021 au mai fost aplicate alte 7 sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.000 de lei, pentru încălcarea H.C.L. 228/2021, art. 2, lit. ”a” – Regulament privind normele de gospodărire, întreținere, curățenie și estetică în municipiul Piatra Neamț.

Reamintim că potrivit art. 2, lit. ”a”, ”este interzisă aruncarea sau depozitarea pe străzi, parcuri, terenuri virane, malurile râurilor, lacurilor, lângă/pe/sprijinite de europubele, sheltere, coșuri de gunoi sau alte recipiente de colectare a gunoiului, în alte locuri publice, a gunoiaelor menajere sau a altor reziduuri și gunoaie de orice fel precum: resturi de materiale, gunoi de grajd, obiecte uzate (ex. electrocasnice, obiecte de mobilier, produse textile, etc.)”. – a transmis Poliția Locală Piatra-Neamț

PUBLICITATE