Nemțenii, luați la mișto de Guvern! Bani doar pentru cele 2 comune cu primari USR

Guvernul României (PNL-USR-UDMR) a decis ca în județul Neamț, singurele primării care primesc finanțare să fie cele conduse de primarii USR.

Din cele 83 de localități nemțene, Guvernul a prevăzut pe Legea bugetului finanțări doar pentru două comune, singurele conduse de primari USR: Tazlău și Săbăoani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În comuna Săbăoani se finanțează, cu 1 milion de lei, construirea unei piste ciclabile. Banii de la Executiv nu sunt suficienți pentru că investiția va fi de 10 ori mai mare.

În comuna Tazlău se finanțează modernizarea iluminatului public, pe care toți primarii României, îl pot finanța din proiecte depuse la Fondul de Mediu.

Astfel, în locul prioritizării proiectelor de investiții în România și a depunerii de proiecte din bani nerambursabili, acolo unde se poate, USR face risipă de bani publici, cerând finanțarea tuturor acestor proiecte.

La nivel național, doar două primării conduse de primari PSD au primit 10 milioane, în timp ce 201 milioane s-au dus la primari PNL, 120 de milioane la USR-PLUS și 40 de milioane la UDMR.

PUBLICITATE