Nemțean accidentat în Suceava. Nu avea permis și conducea un motociclul neînmatriculat

La 12.08.2018, în jurul orei 14.42, în timp ce conducea autoturismul pe strada Alexandru Vlahuţă din municipiul C-lung Moldovenesc, un localnic de 24 de ani nu a acordat prioritate de trecere motociclului condus de un bărbat de 30 de ani din judeţul Neamţ, intrând în coliziune cu acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului motociclului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că motociclul nu este înmatriculat, iar bărbatul de 30 de ani posedă permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămarea corporală din culpă” şi „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

PUBLICITATE