Negocierile deputatului Cătălin Drăgușanu, episodul 2 – PSD


Săptămâna trecută, deputatul Cătălin Drăgușanu a fost „pârât” de liberali privind o negociere a acestuia pentru înscrierea în PNL Neamț. Episodul a început cu un zvon aruncat într-un articol, în care Cătălin Drăgușanu, și-ar fi negociat înscrierea în PNL Neamț. Într-o conferință de presă, deputatul a negat orice negociere cu PNL dar, surpriză, la câteva ore după declarație, președintele PNL a confirmat o astfel de negociere. Curios este că după aceste declarații, Cătălin Drăgușanu nu a mai avut nicio replică.
Vezi și Și-a negociat Drăgușanu înscrierea în PNL? Cine minte?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

PSDO altă negociere în care apare numele deputatului Drăgușanu este prezentă și în tabăra social democraților nemțeni, unde, președintele Ionel Arsene a povestit zilele trecute, într-o conferință de presă, despre o astfel de discuție:
„Ne-am întâlnit întâmplător, împreună cu domnul deputat Harbuz, în crama hotelului. A venit, s-a așezat. Suntem colegi de parlament. Omul voia nu știu ce funcții de city manager, de nu mai știu ce și am spus că nu avem așa ceva. Nu-i la noi și nu-s la piață. Nu putem noi să dăm funcții de city manager, de viceprimar. Și pentru aia trebuie să te califici. Ca la fotbal. Nu poți să vrei să fii viceprimar când tu stai în tribună. Trebuie să te vedem că ești jucător. Dar lăsând la o parte asta, valoarea domnului Drăgușanu o s-o arate pe 5 iunie. ” – a declarat Ionel Arsene

PUBLICITATE