Neamț: Vlad Marcoci: Dacă sunt disensiuni în PSD…vor fi pagube la inundații

În ultima perioadă PSD este în fierbere, iar mesajele de o parte și de alta a baricadei sunt dintre cele mai ciudate. Un mesaj demn de cascadorii râsului a transmis și proaspătul „apropiat” de PSD, Vlad Marcoci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acesta sare în apărarea lui Liviu Dragnea și a lui Ionel Arsene într-o postare pe Facebook, transmițându-ne că în cazul în care cei din PSD nu se înțeleg, e pericol de noi pagube la inundații.

Pe masa guvernului sunt proiecte de mare necesitate pentru siguranța cetățenilor împotriva inundațiilor. Atît timp cît vor exista disensiuni acestea vor fi blocate existind riscul producerii de noi pagube.” – este mesajul lui Marcoci la postarea lui Ionel Arsene (vezi postarea – AICI).

Halucinant mesaj, scris se pare din vasta experiență de două săptămâni a lui Vlad Marcoci în noua poziție de șef al Administrației Bazinale a Apelor Siret, post de conducere primit de la PSD, cel mai probabil la intervenția șefului PSD Neamț, Ionel Arsene. (Menționăm că Marcoci a fost consilierul lui Ionel Arsene până la preluarea noii funcții)

Ieșirea la rampă a lui Marcoci dovedește că acesta face parte din corul de aplaudaci și susținători ai lui Liviu Dragnea și Ionel Arsene.

PUBLICITATE