NEAMȚ: „Viteza melcului” pe strada uitată de Consiliul Județean (FOTO)

Consiliul Județean, cel care administrează strada Izvoare (drumul care duce în cartierul Speranța) din Piatra-Neamț, a început să „cârpească” respectiva stradă (care arată ca după bombardament).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Zeci de gropi, unele adânci de peste 10 centimetri, sunt calvarul șoferilor care circulă pe strada Izvoare din Piatra-Neamț. Sunt zone în care nici nu le poți ocoli fără să pui în pericol traficul rutier. – scriam pe 4 februarie (vezi articolul AICI)

Drumul se află în administrarea Consiliului Județean Neamț (condus de președintele Ionel Arsene – PSD, vicepreședintele Ion Asaftei – ALDE și vicepreședintele Adrian Diaconu – PSD)

Mai multe mașini și-au rupt roțile pe această stradă de mulți ani. Din păcate, primăria nu poate cheltui niciun ban pentru întreţinere pentru că ea se află în administrarea CJ Neamț și va fi reabilitată printr-un proiecte european.

În urmă cu o zi, în spațiul public a apărut informația că societatea DRUPO (aflată în subordinea Consiliului Județean și care se ocupă cu asfaltarea drumurilor) ar fi început să pună pavele pentru a acoperi craterele.

Astăzi, 13 februarie, am fost să vedem cum au decurs lucrările. Din zecile de gropi, majoritatea fotografiate și filmate în articolul precedent, doar vreo 2-3 erau astupate (în condițiile în care muncitorii se aflau acolo). Concluzia? Reparaţiile au „viteza melcului”! În jur de 2-3 gropi astupate pe zi.

Mai jos, imagini surprinse astăzi:

PUBLICITATE