Neamț: Viol în Neamț. Bătrâna povestește clipele groaznice

O femeie de 84 de ani, din județul Neamț, a fost violată de un bărbat de 36 de ani. Individul ar fi încercat să o tâlhărească. Totul s-a întâmplat sâmbătă, 15 decembrie, când polițiștii au fost sesizați despre faptul că o femeie de 84 de ani, din Piatra Șoimului, a fost victima infracțiunii de viol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Bătrâna povesteşte că la căderea serii, după ce plecase fiul ei de la ea, individul a interupt curentul electric, apoi a atacat-o.

M-a luat şi m-a trântit aici şi apoi mi-a băgat capul sub pat. M-a suit pe pat şi m-a forţat. M-a întrebat dacă am bani. Nu a luat nimic, dar m-a chinuit, spune femeia. – pentru stirileprotv.ro

Salvarea bătrânei a venit de la fiul ei , care s-a întors să vadă dacă mama lui mai are lemne pentru noapte. Când a intrat în casă a înmărmurit. Agresorul a reuşit să scape, iar bărbatul a sunat la 112.

Era călare pe mama, cu cuţitul în mână şi a zis că mă omoară. Am strigat la băiatul meu şi el a ieşit pe lângă mine. Pe la jumatea uliţei l-am atins cu furca, dar nu l-am atins bine, spune fiul femeii. – pentru sursa citată

Autorul e recidivist (a fost condamnat pentru tâlhărie) și este beneficiar al recursului compensatoriu. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi apoi arestat 30 de zile pentru tentativă la tâlhărie calificată şi viol.

Vezi video – AICI

PUBLICITATE