NEAMȚ: Victor Purice, sufletul „Cinema Mon Amour”, propus cetățean de onoare la Piatra-Neamț

Victor Purice, cel care datorită eforturilor și pasiunii a făcut ca printre cele 22 de cinematografe de stat încă deschise, să se număre şi cel din municipiul Piatra-Neamţ, este propus „Cetățean de onoare”.

Propunerea îi aparține consilierului local Romel Bîrjoveanu și va fi votată la ședința ordinară de Consiliu Local din această lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astăzi am depus un proiect de hotărâre care va onora comunitatea noastră și va încununa munca de până acum a unui om care iubește orașul Piatra-Neamț, este un exemplu de perseverență și care se bucură de o notorietate locală, naţională şi internaţională de necontestat.

Este vorba de Victor Purice, sufletul ”Cinema Mon Amour”, și pentru care am venit cu propunerea de a i se conferi titlul de cetățean de onoare al municipiului Piatra-Neamț.

Azi, ”Cinema, Mon Amour’’ a devenit un centru cultural căutat de cineaştii români pentru a-şi prezenta noile creaţii, iar numele sonore care ne vizitează şi beneficiază de căldura şi ospitalitatea cinematografului de sub Pietricica sunt un câştig incontestabil pentru pietreni, pentru renumele municipiului și asta se datorează unui singur om: Victor Purice. – este mesajul postat pe Facebook de Romel Bîrjoveanu

PUBLICITATE