Neamț: Victima exploziei din Piatra-Neamț, transferată în Belgia după o mobilizare exemplară

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat pentru G4Media.ro că a demarat formalitățile pentru transferarea pacientului la un spital din Belgia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cert este că decizia de transfer a pacientului (28 de ani) a fost posibilă după o mobilizare exemplară, în primul rând din partea deputatului Pavel Popescu.

Alexandru, pacientul de la Iași pleacă în noaptea aceasta spre Belgia, dacă totul decurge bine. Ministra Sănătății a raspuns prompt solicitării și ofertei noastre de transfer și e implicată personal în acest proces (nu e normal dar vom schimba și asta odată).
Doctorul Serge Jennes, cel care nu m-a refuzat niciodată așteaptă pacientul în Belgia. Multumesc tuturor celor care v-ati mobilizat pentru transferul lui Alexandru. Acum, hai să ne rugăm pentru el și familia lui.” – a fost mesajul postat pe Facebook de Pavel Popescu

Acesta a mai susținut că în România, primul simptom al unui sistem bolnav este faptul că se bazează pe un singur om. Dacă acel om este prins chiar și pentru o secundă într-o altă misiune, sistemul eșuează. Încetați să-l mai înjurați pe Raed Arafat. Declarația vine după un articol foarte mediatizat, publicat de stiri-neamt.ro, în care tânărul de 28 de ani Piatra-Neamţ a fost transferat la Iaşi cu o ambulanţă, după ce nu s-a găsit un loc pentru el în spitalele din Bucureşti și nici cu elicopterul nu a putut fi preluat (vezi articolul – AICI).

Toate datele despre explozie – AICI

Vezi și Neamț: 17 apartamente, afectate de explozie. Toți locatarii au fost evacuați

PUBLICITATE