Neamț: Victima exploziei din Piatra-Neamț, transferată în Belgia după o mobilizare exemplară

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat pentru G4Media.ro că a demarat formalitățile pentru transferarea pacientului la un spital din Belgia.

SONDAJ

Cu ce candidat veți vota la alegerile prezidențiale?

View Results

Loading ... Loading ...

Cert este că decizia de transfer a pacientului (28 de ani) a fost posibilă după o mobilizare exemplară, în primul rând din partea deputatului Pavel Popescu.

Alexandru, pacientul de la Iași pleacă în noaptea aceasta spre Belgia, dacă totul decurge bine. Ministra Sănătății a raspuns prompt solicitării și ofertei noastre de transfer și e implicată personal în acest proces (nu e normal dar vom schimba și asta odată).
Doctorul Serge Jennes, cel care nu m-a refuzat niciodată așteaptă pacientul în Belgia. Multumesc tuturor celor care v-ati mobilizat pentru transferul lui Alexandru. Acum, hai să ne rugăm pentru el și familia lui.” – a fost mesajul postat pe Facebook de Pavel Popescu

Acesta a mai susținut că în România, primul simptom al unui sistem bolnav este faptul că se bazează pe un singur om. Dacă acel om este prins chiar și pentru o secundă într-o altă misiune, sistemul eșuează. Încetați să-l mai înjurați pe Raed Arafat. Declarația vine după un articol foarte mediatizat, publicat de stiri-neamt.ro, în care tânărul de 28 de ani Piatra-Neamţ a fost transferat la Iaşi cu o ambulanţă, după ce nu s-a găsit un loc pentru el în spitalele din Bucureşti și nici cu elicopterul nu a putut fi preluat (vezi articolul – AICI).

Toate datele despre explozie – AICI

Vezi și Neamț: 17 apartamente, afectate de explozie. Toți locatarii au fost evacuați

PUBLICITATE
loading...