NEAMȚ: Veste bună pentru Adelina: a învins boala!

Adelina, fetița de 11 ani din Piatra-Neamț care a aflat de Crăciun că are leucemie, a învins boala. Lupta încă nu s-a încheiat, dar micuța nu mai are nevoie de transplant, iar maladia este în remisie, au confirmat medicii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Fetița fusese internată la începutul anului la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași, secția oncologie, în stare gravă. (vezi articolul AICI)

Avea nevoie urgentă de transfuzie de sânge (grupa A2 pozitiv), însă a reușit să reziste și să ajungă într-un centru de tratament din Italia.

Adelina a mers curajoasă mai departe, a urmat cinci cure chinuitoare de chimioterapie, iar trupul ei a răspuns pozitiv. Acum, copila nu mai are nevoie de transplant, iar maladia este în remisie

Anunțul a fost făcut de Catrinel Dana Cojocaru, jurnalista care a adus cazul Adelinei în atenția presei și care s-a ocupat în tot acest timp de soarta micuței.

A venit clipa la care am sperat cu toții – mulți încă din perioada Crăciunului 2018….: ei bine , veștile sunt dintre cele mai bune : se poate spune ca micuța noastră este învingătoare !!!

Acum puțin timp părinții au primit confirmarea faptului că Adelina NU mai are nevoie de transplant și ca boala este in remisie celulară !

Asta înseamnă că 5 cure de chimio- terapie care au atârnat de micuțul organism toate speranțele și rugăciunile noastre , au avut efectul dorit : Adelina e bine și va reveni acasă, peste câteva săptămâni , sănătoasă !!!!!!

Cuvintele sunt mult – mult prea sărace pentru a exprima bucuria și pentru a răsplăti efortul vostru , al tuturor !!!!
Părinții sunt profund recunoscători – fiecăruia în parte !- și așteaptă cu emoție ziua în care puiul de om – căruia VOI i-ați redat viață!!- să vă poată strânge, dacă nu în brațe, măcar în inima ei !❤️

Ce ați făcut nu doar că merită o plecăciune din partea mea ; dar e dovada vie și incontestabilă că Dumnezeu există, la fel cum există și OAMENII BUNI !!!! – a scris Catrinel Dana Cojocaru pe pagina personală de Facebook.

PUBLICITATE