Neamț: Verdict în dosarul fostului șef al Poliției Piatra-Neamț

Fostul comandant al Poliţiei Municipiului Piatra-Neamţ, comisarul şef Cezar Filip, a scăpat cu bine din dosarul penal în care a fost acuzat de procurorii DIICOT Neamţ de purtare abuzivă şi alterarea integrităţii datelor informatice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În cauză sentinţa definitivă este cea dispusă de instanţa de fond, Tribunalul Neamţ, respectiv 5 luni şi 17 zile de închisoare, pentru care s-a dispus amînarea aplicării pedepsei pe un termen de 2 ani. – notează monitorulneamt.ro

În temeiul art.415 alin.1 Cod procedură penală, ia act că apelanta-parte civilă T. A. M. îşi retrage apelul declarat împotriva sentinţei penale nr.71/P din data de 11.07.2018, pronunţată de Tribunalul Neamţ.
În temeiul art.275 alin.2 Cod procedură penală, obligă apelanta-parte civilă să plătească statului suma de 150 lei, cu titlul de cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 13.11.2018. – notează decizia Curții de Apel Bacău.

Totul a început pe 19 martie 2014, cînd pe YouTube a apărut un filmuleţ, în care comisarul şef Cezar Filip agresa cu pumnii şi cu picioarele o minoră de 14 ani, chiar în sala de aşteptare a Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ. (mai multe puteți citi – AICI)

PUBLICITATE