NEAMȚ: Vasile Ouatu a încetat din viață

Un cunoscut om de afaceri, patron al unui complex comercial și al echipei de volei feminin, dar și fost viceprimar al orașului Piatra-Neamț, a încetat din viață în această seară.

Cunoscutul om de afaceri Vasile Ouatu, în vârstă de 70 de ani, a decedat, duminică seară, la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Aș dori să transmit sincere condoleanțe familiei și celor apropiați domnului Vasile Ouatu, care din nefericire a decedat în această seară. Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace pe cel care ne-a fost coleg la PNL Neamț! Din păcate, domnul Ouatu a pierdut lupta împotriva infecției cu COVID – 19 coronavirus” – a fost mesajul transmis de președintele PNL Neamț.

Acesta a fost internat în Spitalul Județean Piatra Neamț, confirmat pozitiv pe 19 martie și în data de 20 martie 2020 transferat la Iași.

Bărbatul se simțea rău și s-a dus, marți, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț iar de acolo a fost transportat, cu ambulanța, la Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani.

După investigațiile de la Bisericani, a fost transportat înapoi la Spitalul Județean unde a refuzat internarea și alte investigații.

Miercuri, acesta s-a prezentat, din nou, la spital pentru a fi testat, joi a fost depistat pozitiv pentru coronavirus iar vineri a fost transferat la Iași.

Duminică seară, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că s-a înregistrat al treilea deces pe teritoriul României al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19).

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani care a fost internat în Spitalul Județean Piatra Neamț. A fost confirmat pozitiv în data de 19 martie 2020 și în data de 20 martie 2020  transferat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

Pacientul avea afecțiuni cronice preexistente (diabet, hipertensiune arteriala).
În urma anchetei epidemiologice nu s-a constat istoric de călătorie sau contact cu o persoană infectată.

PUBLICITATE