Neamț: Va sta 30 de zile după gratii după ce a furat scule în valoare de 2500 de lei

Un tânăr de 26 de ani va sta 30 de zile în arestul I.P.J. Neamţ după ce a intrat într-o anexă gospodărească și a furat bunuri în valoare de 2500 de lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, la data de 4 ianuarie 2019, în jurul orei 19.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Podoleni au fost sesizaţi de către o localnică, despre faptul că în perioada octombrie-decembrie 2018, persoane necunoscute i-au pătruns într-o anexă a locuinţei, de unde au sustras o trusă de scule, o bormaşină electrică şi un aparat de sudură, toate în valoare de 2500 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un tânăr de 26 de ani, din Podoleni, cu antecedente penale.

Acesta, în luna octombrie 2018, ar fi pătruns în anexa locuinţei persoanei vătămate de unde a sustras bunurile,  pe care le-a vândut unui bărbat de 34 de ani, din Podoleni, cât şi unei persoane din oraşul Buhuşi, ce urmează a fi identificată.

O parte din bunurile sustrase şi identificate au fost predate de poliţişti persoanei vătămate.

La data de 5 ianuarie, tânărul a fost prezentat de poliţişti Judecătoriei Piatra Neamţ care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

PUBLICITATE