Neamț: Unul prins conducând fără permis, altul, cu mașina radiată

La data de 3 iulie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Bicaz au depistat în trafic un bărbat, de 40 de ani, din Sibiu, care conducea un autoturism pe DN12C, în localitatea Taşca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Fiind verificat în bazele de date, s-a constatat că acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Asupra bărbatului cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea a unui autovehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat.

La data de 4 iulie a.c, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Roman au depistat în trafic un romaşcan, de 42 de ani, care a condus un autoturism pe strada Islazului, din Roman.

În urma controlului efectuat, poliţiştii au constatat faptul că autoturismul condus de acesta era radiat din circulaţie din data de 19.03.2018.

Poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere şi continuă cercetările asupra sa, sub aspectul comiterii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

PUBLICITATE