NEAMȚ: Unde l-au prins polițiștii pe agresorul celui înjunghiat când încerca să salveze o tânără

Tânărul de 22 de ani, din Vânători-Neamț, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă de omor, a fost depistat de polițiști.

Astăzi, în jurul orei 16:20, în baza activităților investigative complexe realizate în cauză, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au reușit depistarea tânărului de 22 de ani, într-o locuință abandonată din localitatea Vânători-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acesta se află în custodia polițiștilor, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

În activități au fost angrenați polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț și jandarmi.

Reamintim că la data de 3 august 2020, în jurul orei 00.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană este agresată fizic pe o stradă din Tîrgu-Neamț. 

Imediat, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări a reieșit faptul că, în timp ce o tânără de 28 de ani, se deplasa pe o stradă din Tîrgu-Neamț, a fost acostată de către fostul său concubin de 22 de ani, din Vânători-Neamț, care pe fondul unui conflict mai vechi, ar fi lovit-o.

În acel moment, în altercația izbucnită, a intervenit un tânăr de 22 de ani, din localitatea Răucești, care se afla în zonă.

Acesta a suferit leziuni produse cu un obiect tăietor-înțepător, fiind transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În urma constatării medico-legale, încadrarea juridică a faptei a fost schimbată din lovire sau alte violențe în tentativă de omor, iar ancheta a fost preluată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț.

Persoana bănuită de comiterea faptei nu a fost depistată la locul incidentului și s-a sustras de la cercetări.

PUBLICITATE