NEAMȚ: Un violator și alți 3 urmăriți, prinși de polițiștii nemțeni

În baza unor activități specifice, polițiștii nemțeni au depistat 4 persoane pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei închisorii. Cei în cauză au fost conduși și depuși la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

La data de 20 noiembrie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Români au depistat un bărbat, de 32 de ani, din Secuieni, care poseda un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă de 6 ani și 4 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de viol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Bărbatul, depistat de polițiști pe raza localității Secuieni, a fost condus și depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

La data de 20 noiembrie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Borca cu sprijinul celor ai Postului de Poliție Farcașa au depistat un bărbat, de 49 de ani, din Borca, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Bicaz la o pedeapsă privativă de libertate de 11 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de ameninţare şi nerespectarea sancţiunilor penale.

Bărbatul a fost condus de polițiști şi încarcerat la Penitenciarul Bacău.

La data de 20 noiembrie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au depistat un tânăr de 28 de ani, din Poienari, pe numele căruia era emis de Judecătoria Roman un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Cel în cauză era condamnat de instanța de judecată la o pedeapsă privativă de libertate de un an, 9 luni și 20 de zile de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În fapt, la data de 22 octombrie 2017, tânărul a condus un autoturism neîmatriculat pe DN 15 D, în localitatea Poienari, fără a poseda permis de conducere şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Polițiștii l-au condus și depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

La data de 20 noiembrie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Hangu cu sprijinul celor ai Postului de Poliţie Poiana Teiului, în baza unor activități specifice, au depistat un bărbat, de 54 de ani, din Hangu, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Cel în cauză, depistat de polițiști pe raza județului Suceava, a fost condus și încarcerat la Penitenciarul Bacău.

PUBLICITATE