Neamț: Un vicepreședinte PSD îl umilește pe Andrușcă, ministrul de Neamț

Vicepreşedintele PSD, Adrian Țuțuianu, apare într-o serie de înregistrări, difuzate de România TV, în care își face praf colegii de partid.

Una dintre țintele lui Țuțuianu este ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, despre care afirmă că este ”idiot”, că este ”atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbește cineva cu el”, iar singura legătura a acestuia cu economia este faptul că „a avut o vulcanizare”

De exemplu, a sărit la mine tot de la Piatra-Neamț, președintele de organizație. (Neinteligibil) …un fel de întrebare la masă acolo. „Băi, lăsați-mă voi cu ale voastre nu știu ce”
– Și i-am spus domnul…, cum îl cheamă pe ăsta, Arsene… Dumneata să vii să vorbești cu mine la modul ăsta când oi avea rezultatele mele. Deocamdată la Neamț sunt majoritate. Și, al doilea, ne vei explica de ce ai nominalizat cel mai idiot ministru care este ministrul Economiei. Acest ministru este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbește cineva cu el. Și are legătură cu economia următoare: A avut o vulcanizare„, a spus Țuțuianu, conform înregistrărilor prezentate de stiripesurse.ro

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*