Neamț: Un tânăr din Piatra-Neamț, la Australian Open

Sebastian Stelea are 24 de ani, este din Piatra-Neamț iar în aceste zile se pregătește să trăiască primele emoţii la Australian Open, unde face parte din echipa tenismenului Horia Tecău, ca fizioterapeut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Sebastian este absolvent al Facultăţii de Kinetoterapie din cadrul Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport din București. Încă din timpul facultăţii, a ales să lucreze la clinica de recuperare sportivă Kinetic Sport&Medicine Bucureşti. Este angajat acolo de trei ani şi a avut şansa de a trata sportivi cunoscuţi.

În afara lui Horia Tecău, pietreanul a lucrat cu Simona Halep şi cu Marius Copil, singurul român pe tabloul principal al Australian Open în 2019, cu antrenorul de tenis Andrei Pavel sau cu o altă tenismenă, Raluca Olaru.

I-a tratat pe realizatorii de emisiuni de televiziune Horia Brenciu şi Andi Moisescu, dar şi destui jucători de fotbal şi de handbal din campionatele interne. – notează monitorulneamt.ro

Mai multe detalii și un interviu cu Sebastian Stelea puteți citi aici: http://monitorulneamt.ro/un-pietrean-la-australian-open/

PUBLICITATE