NEAMȚ: Un tânăr de 21 de ani și o fată de 16 ani și-au făcut o casă într-un beci abandonat (FOTO)

Doi tineri de 16 și 21 de ani, care își improvizaseră o locuință într-un beci, pe un teren abandonat de pe strada Fundătura Poiana Teiului din municipiul Piatra-Neamț, au fost depistați de către agenții Biroului Ordine Publică – Poliția Locală Piatra-Neamț

C.C.S., de 21 de ani din Piatra Neamț și M.I.A. de 16 ani din Pângărați, au fost depistați duminică, 03.11.2019, de o patrulă a Poliției Locale Piatra Neamț – Biroul Ordine Publică, în timp ce își improvizaseră o locuință într-un beci, pe strada Fundătura Poiana Teiului, din Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cei doi tineri au fost conduși la sediul Poliției Locale Piatra Neamț, iar în urma verificărilor s-a constatat că minora M.I.A. era plecată voluntar de la domiciliu – comuna Pângărați.

Au fost anunțați reprezentanții Postului de Poliție Pângărați, însă aceștia au precizat că M.I.A. părăsește frecvent locuința bunicilor, de pe raza comunei. 

Totodată, alți doi minori, care părăsiseră fără bilet de voie Centrul de Plasament ”Ion Creangă”,au fost predați reprezentanților instituției amintite.

Tot în data de 03.11.2019, în jurul orei 16.00, pe strada 1 Decembrie 1918, au fost depistați și identificați minorii M.M. (17 ani) și R.L. (14 ani), din Piatra Neamț.

Ambii sunt rezidenți ai Centrului de Plasament ”Ion Creangă” din Piatra Neamț.

Echipajul Poliției Locale a constatat că cei doi plecaseră din centru fără a anunța profesorii supraveghetori și fără a avea bilet de voie. M.M. și R.L. au fost conduși și predați, în baza unui proces verbal, reprezentanților Complexului de Servicii ”Ion Creangă”.

PUBLICITATE