NEAMȚ: Un șofer rupt de beat, altul fără permis

La data de 14 noiembrie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bicaz au depistat în trafic un bărbat, de 40 de ani, din Borca, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17 B, în localitatea Farcașa.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de peste 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Tot ieri,polițiștii Secției de Poliție Rurală Dulcești au depistat un bărbat, de 43 de ani, din Roman, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 157 I, în localitatea Bozieni.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că cel în cauză are suspendat permisul de conducere din cursul lunii octombrie 2019.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

PUBLICITATE