Neamț: Un șofer beat și unul cu permis de conducere fals, prinși de polițiști

Azi-noapte, în jurul orelor 00.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Roman au depistat în trafic un tânăr, de 24 de ani, din Doljești, care conducea un autoturism pe DJ 207 A, din localitatea Sagna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Fiindu-i solicitate documentele, bărbatul le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere fals, iar din verificările efectuate a rezultat că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și uz de fals.

Azi-dimineaţă, în jurul orelor 04.50, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Piatra-Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 38 de ani, din Bicaz, care conducea un autoturism pe strada Petru Movilă, din Piatra-Neamț.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE