Neamț: Un șofer beat, a provocat un accident rutier cu victimă și a fugit

Un accident rutier a avut loc azi-noapte (29-30 august), în municipiul Roman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan, din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat de 36 de ani, din Sagna, a condus o autoutilitară pe strada Ion Nanu, iar la intersecţia cu strada Mihai Viteazu, nu ar fi păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 36 de ani, din Trifeşti (oprit pentru a acorda prioritate), intrând  în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un stâlp, rezultând vătămarea corporală a bărbatului din Trifeşti, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ulterior, bărbatul din Sagna a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei,  poliţiştii reușind depistarea acestuia pe strada Primăverii, din Roman.

Ambii conducători au fost testaţi alcooltest, rezultatul fiind negativ la bărbatul din Trifeşti, iar în cazul bărbatului din Sagna, rezultatul a fost pozitiv – la limita infracţiunii, respectiv de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii i-au reţinut acestuia permisul de conducere şi continuă cercetările asupra acestuia, sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

PUBLICITATE