Neamț: Un şofer beat a produs un accident cu victime şi a fugit de la locul faptei

Aseară, în jurul orelor 20.00, poliţiştii din cadrul Secției de Poliţie Bicaz au intervenit la un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a două persoane, produs în localitatea Poiana Teiului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări a rezultat faptul că un tânăr de 21 de ani, din Grumăzești, a condus un autoturism pe DN15, din direcția Borsec – Poiana Teiului. Acesta ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din Farcaşa, rezultând vătămarea corporală a celor doi participanţi la trafic. Bărbatului de 29 de ani i-au fost acordate îngrijiri medicale fiind transportat la spital.

După producerea accidentului rutier, conducătorul auto de 21 de ani ar fi părăsit locul accidentului, fiind identificat imediat de către poliţişti, care l-au condus la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați alcooltest, rezultatul indicând o valoare de  peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul tânărului de 21 de ani, iar în cazul bărbatului de 29 de ani, rezultatul a fost negativ.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului.

PUBLICITATE