NEAMț: Un șofer beat a accidentat un biciclist beat. Este cercetat și pentru părăsirea locului accidentului

Ieri, 12 decembrie, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Preot Macovei, din localitatea Săvineşti.

Din primele cercetări a reieșit că în timp ce un bărbat în vârstă de 41 de ani, din localitatea Săvinești, conducea un autoturism pe strada Preot Macovei, din localitatea Săvineşti, ar fi intrat în coliziune cu un biciclist, în vârstă de 52 de ani, din aceeași localitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea biciclistului.

Imediat după producerea evenimentului rutier, conducătorul auto ar fi coborât din autoturism, transportând victima la domiciliul acesteia, după care ar fi mutat autoturismul de la fața locului.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto și 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul biciclistului.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE