Neamț: Un șofer a intrat cu mașina în peretele unui bloc de locuințe! (FOTO)

Un accident a avut loc în această după-amiază în orașul Târgu Neamț.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că accidentul s-a produs între un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Agapia și un autoturism condus un bărbat, de 39 de ani, din Târgu-Neamț, care circulau în același sens.

În urma impactului ultimul autoturism ar fi fost proiectat în peretele unui imobil, rezultând vătămarea conducătorului auto, de 39 de ani.

”Ca urmare a unui apel la 112, un echipaj de pompieri (cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare) din cadrul Detașamentului Târgu Neamț a intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la un accident rutier produs în orașul Târgu Neamț.

Un autoturism a intrat în peretele unui bloc de locuințe din strada Mărășești. În urma accidentului rutier produs a rezultat o victimă, conducătorul auto (bărbat în vârstă de 38 de ani).

Victima a fost scoasă din autoturism de către participanții la trafic până la sosirea forțelor de intervenție. Aceasta a fost preluată de echipajul de la SAJ și transportată la CPU Târgu Neamț.” – anunță ISU Neamț.

După producerea evenimentului, tânărul de 22 de ani, ar fi părăsit locul producerii accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție, acesta fiind depistat de polițiști la scurt timp.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul tânărului.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de părăsire a locului accidentului și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.