Neamț: Un puști de 17 ani, reținut după ce a vrut să fure o mașină ca să meargă acasă

În dimineața zilei de 29 ianuarie a.c., în urma unei sesizări privind o tentativă de furt de auto, polițiștii au depistat un tânăr de 17 ani, care este bănuit de săvârșirea faptei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetările desfășurate de polițiști, a reieșit faptul ca acesta ar fi încercat să sustragă un autoturism din Târgu Neamț, în noaptea de 27 ianuarie a.c., pentru a se deplasa în localitatea de domiciliu, respectiv comuna Petricani.

Polițiștii au extins cercetările și au stabilit că tânărul ar fi sustras autoturismul bărbatului din Grumăzești, în aceeași noapte, pe care l-a condus pe drumul public si l-a abandonat pe raza satului Țolici, sustrăgând din vehicul trei chingi auto.

Polițiștii de investigații criminale au reunit dosarele penale privind faptele săvârșite de tânăr și au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore.

Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt de folosință, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, furt calificat şi tentativă la furt de folosință, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Neamț cu propunere de arestare preventivă.

PUBLICITATE