NEAMȚ: Un primar PSD din Neamț se alatură campaniei pentru construcţia de autostrăzi

Primarul PSD al comunei Săvineşti din județul Neamț se alătură protestului iniţiat de afaceristul sucevean Ştefan Mandachi, pentru construcţia de autostrăzi, şi va întrerupe activitatea primăriei pe data de 15 martie, la ora 15,00, timp de 15 minute. – notează g4media.ro

Iniţiativa afaceristului sucevean de a întrerupe activitatea pe data de 15 martie, la ora 15,00, timp de 15 minute, în semn de protest că în zona Moldovei nu sunt autostrăzi, a fost îmbrăţişată şi de patronul celui mai important lanţ de farmacii din municipiul Piatra-Neamţ. Acesta a declarat că în cele 15 minute vor fi asigurate în farmaciile pe care le deţine doar urgenţele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primarul Daniel Horciu a anunţat pe pagina sa de Facebook că, în plus, va porni şi sirenele din localitate, chiar dacă ulterior va fi amendat pentru acest gest.

Pentru susţinerea construcţiei de autostrăzi in Moldova pe data de 15 martie, 15 minute la primăria comunei Săvineşti NU se va lucra şi în plus vom porni sirenele comunei chiar dacă voi fi amendat!!!!!”, a scris, pe pagina sa, primarul Daniel Horciu.

PUBLICITATE