Neamț: Un pompier şi-a luat un pumn în față pentru că stingea focul prea încet.

Scene halucinante, duminică seară, în Neamţ. Unul dintre pompierii chemaţi la Săvinești pentru stingerea unui incendiu şi-a luat un pun în faţă pentru că se mişca prea încet!

Agresorul, în vârstă de 50 de ani, vecin cu propritarul casei care ardea, a considerat că pompierii nu sunt suficient de rapizi, aşa că a trecut la ameninţări şi înjurături, iar la un moment dat chiar l-a lovit pe unul dintre ei cu pumnul în faţă. – notează Antena 1

Pompierul şi-a continuat treaba, în timp ce bătăuşul s-a ales cu dosar penal.

Potrivit unui comunicat ISU Neamț, in data de 11.02.2018, la ora 20:03, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la locuința lui P.C. din comuna Săvinești.

La locul evenimentului s-au deplasat zece subofiţeri cu două autospeciale de stingere şi un autocamion de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ.

În urma evenimentului a ars acoperișul bucatariei pe o suprafață de 40 m.p.. S-au deteriorat tavanul bucătăriei confecționat din gips carton, obiecte mobilierul de bucătărie și documentele personale ale propierarului.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,coş de fum neprotejat termic de materiale combustibile”.

loading...