Neamț: Un nou roman erotic scris de nemțeanca Alexandra Gheorghe: „Amantele Trecutului – Ultimul Zbor”

Un nou roman erotic scris de nemțeanca Alexandra Gheorghe. După ce în decembrie 2017 a publicat romanul Amantele Trecutului, o poveste erotică care a reușit să devină „virală” foarte repede (în primele patru luni s-au vândut peste 10.000 de exemplare), Alexandra revine cu cea dea doua parte – Amantele Trecutului – Ultimul Zbor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

S-au vândut în prima zi 500 de exemplare, iar publicarea a fost un real succes. Mulțumesc prietenilor, editurii și cititorilor. Acest succes se datorează în mare parte, lor! – ne-a declarat Alexandra.

Alexandra s-a născut în 1988 în orașul Bicaz, județul Neamț. A terminat Facultatea de Jurnalism iar în prezent este Story Editor la Revista Stylished și a debutat în anul 2015 cu o poveste de dragoste „Necunoscutul ”(partea I și partea a-II-a).

În 2016 a urmat volumul de poezii „Aberez cu stil în catrene târzii. ”(Atât povestea de dragoste cât și volumul de poezii sunt publicate și pot fi comandate pe Libris).

A publicat la sfârșitul anului 2017 romanul erotic „Amantele Trecutului”, o poveste care a prins la public, iar cea de-a doua parte tinde să devină un nou succes.

(Recenzie Veronica Vladei – Redactor)
Este ora 14.00 si dorul meu fumează o țigară… Îmi scrie Alexandra: Amantele au revenit, cu o ultimă poveste. Zâmbesc. O știe și ea, o știu și eu: Povestea lor nu va avea niciodată un sfârșit. Este partea din ea, din mine, din mii de ochi flămânzi care au devorat deja povestea încărcată de erotism din prima parte a cărții. Mă opresc din tot ce am de făcut și îmi torn un pahar de vin roșu. Este o carte pe care o poți savura doar amețită, pentru că doar așa poți da vina pe alcool și nu pe stările pe care ți le trezește stilul inconfundabil al Alexandrei Gheorghe. Îmi dau seama că nu mai sunt un spectator la o scenă erotică, de sex, sau act tantric. Sunt acolo, fac dragoste cu personajele, devin liberă și dezinhibată. Katia și Svetlana sunt doi îngeri care se iubesc cu furia unor demoni. Și dacă prima carte a fost de un erotism primăvăratic, urmează să fii sedus de o toamnă matură, sigură pe ea, cu arome și trăiri coapte, numai bune de savurat. Este ora 16.30…citesc ultimul paragraf, niciodată nu am fost mai absorbită de-atât. Ce minunat este să faci dragoste citind…dorul meu și-a fumat țigara…dar e încă pierdut printre rânduri…

Cartea „Amantele Trecutului – Ultimul Zbor” poate fi comandată on-line – AICI

Volumul I poate fi comandat on-line – AICI, iar pachetul – AICI

Câteva cuvinte despre „Amantele Trecutului – Ultimul Zbor”:

Imaginează-ți că aceste cuvinte sunt ca o fantezie.
Una satisfăcută, normal!
Iar când citești cartea  pe care eu ți-am scris-o să-ți imaginezi că tu ești unul dintre personaje. Să știi că toate scenele sunt construite pentru tine, am făcut dragoste cu gândurile tale, iar apoi am dactilografiat, peste pagini simple, tot ce ochii tăi și-au dorit să citească.
Am devenit prilejul meu și al celor care și-au lăsat mintea pe mâna mea. Ce onoare, pot zice… și cât de multă încredere să fi avut atâtea suflete în dragostea mea pentru ei. O iubire oarbă care mă „forțează” să port o responsabilitate enormă peste umeri.

PUBLICITATE