Neamț: Un nou mall se deschide în județul Neamț

Un nou mall se deschide în județul Neamț. Amplasat pe Bulevardul Mihai Viteazu nr. 3- 5, in imediata apropiere a Parcului Central Municipal și a autogării, cu acces direct din drumul European E85 și din Bulevardul Mihai Viteazu, ROMAN VALUE CENTRE se va deschide pe 8 noiembrie 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Oficialii ROMAN VALUE CENTRE au declarat pentru Romanul Financiar că în incinta centrului comercial vor fi și firme din Roman care au închiriat spații.

Astfel, la deschiderea oficială din 8 noiembrie vom găsi la ROMAN VALUE CENTRE următoarele firme din Roman: ANTURAJ, KOSAROM, DON CASH CASINO, Bijuteria ROYAL, PIZZA 21, BUBBLE WASH, LUMEA COPIILOR, BRENDA BOUTIQUE.

Vor mai deschide spații comerciale: Carrefour, C&A, Banca Transilvania, Deichmann, ALTEX, KFC, HERVIS SPORT, ARSIS, PEPCO, SENSI Blu, Animax, CCC, TAKKO Fashion, BENVENUTI, Dm, JYSK, SPARTAN, NORIEL.

Proiectul aduce un mix variat de branduri naționale si internaționale, de la cei de fashion si articole sportive, la amenajări interioare, farmacie si drogherie, servicii bancare si telefonie mobila sau electronice si electrocasnice.

Clienții centrului comercial vor beneficia de asemenea si de cele mai moderne cafenele si de o zona generoasa de food-court cu operatori internaționali si locali.

Cei mici vor putea petrece timpul liber in cel mai modern loc de joaca pentru copii iar iubitorii de animale vor găsi o gama variata de produse la cel mai nou magazine de tip pet-shop.

sursa: Romanul Financiar
PUBLICITATE