NEAMȚ: Un nou magazin pentru copii la Shopping City Piatra-Neamț – Baby Luxury (FOTO)

Vești bune pentru părinții din Piatra-Neamț! Începând cu data de 1 aprilie s-a deschis un nou magazin cu haine pentru copii, în incinta Shopping City Piatra-Neamț.

Baby Luxury și-a deschis porțile luni, 1 aprilie 2019, la parterul centrului comercial Shopping City Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conceptul Baby Luxury a fost creat din dragoste pentru cei mici. Special conceput pentru răsfățul acestora și pentru a ușura munca celor mari.

Baby Luxury este un brand ce cuprinde atât ținute de ocazie cât și ținute casual care acoperă nevoia celor mici încă din primele luni de viață (atât pentru fetițe cât și pentru băieți) prin colecția de hăinuțe New born de la brandul spaniol Mayoral, colecții ce ajung până la vârsta de 18 ani și, totodată, cu încălțăminte de la naștere (cu mărimea 15) și până în adolescență (cu mărimea 38).

Toate acestea fiind conturate de ceilalți colaboratori ai noștri, creatori români, deosebiți, atent selecționați pentru ca momentele cele mai importante din viața noastră și a micuților noștri îngerași, să fie unicate și memorabile prin colecțiile de botez și ceremonie.

IOANA CALIN, PETITE COCO, ANNE BEBE și BEBE SHOP fiind renumiți în toată țara și chiar și internațional, se fac remarcați prin unicitate, imaginație și inovație cu o calitate deosebită! – este mesajul celor de la Baby Luxury.

Magazinul este organizat într-o manieră profesionistă, astfel încât fiecare client să se ghideze cu ușurință pentru a găsi produsele potrivite și necesare copiilor săi și nu numai, precum și detalii despre articolul respectiv, pentru a nu face prea mari eforturi în vederea găsirii hainuțelor ideale. 

PUBLICITATE