NEAMȚ: Un nou antrenor la CSM Ceahlăul Piatra-Neamț

Antrenamentul de astăzi, 13 august 2019, al echipei de fotbal CSM Ceahlăul Piatra-Neamț a fost condus de un nou antrenor principal, în persoana lui Ștefan Stoica.

Tehnicianul a venit la echipa noastră pentru a lucra în locul lui Gabriel Rădulescu, cel care a renunțat luni, 12 august 2019, la colaborarea cu gruparea noastră. Pe această cale ținem să îi mulțumim antrenorului Gabriel Rădulescu pentru munca depusă la CSM Ceahlăul și pentru realizările de până acum. – este mesajul transmis de CSM Ceahlăul Piatra-Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ștefan Stoica a făcut cunoștință cu noii săi jucători, cu membrii echipei tehnice cu care va lucra pentru pregătirea echipei, dar nu va conduce echipa în meciul pe care galben-negrii îl vor disputa mâine, 14 august 2019, la Viitorul Liteni (SV), în turul II al Cupei României la fotbal.

CSM Ceahlăul are ca obiectiv calificarea în turul III al Cupei României-Timișoreana la fotbal.

În turul I, echipa pietreană nu a jucat la Borca, pentru că gazdele nu au asigurat asistența medicală conform regulamentului.

De partea cealaltă, CSO Viitorul Liteni a trecut în runda anterioară de Șomuz Fălticeni cu scorul de 4-3.

În această vară, formația suceveană a jucat barajul de promovare în Liga 3 în compania celor de la FC Ozana Târgu Neamț, pierzând, în urma disputării a două manșe, cu scorul general de 3-5

PUBLICITATE