NEAMȚ: Un nemțean s-a stropit cu benzină și a vrut să-și dea foc după ce soția i-a spus că îl părăsește

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, originar din comuna Costișa, județul Neamț, dar care locuiește fără forme legale în județul Suceava, a fost salvat după ce a vrut să-și dea foc.

Incidentul s-a petrecut vineri pe o stradă din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit presei locale, în urma unor discuții avute cu soția lui, care i-a spus că-l va părăsi, bărbatul a început să consume alcool.

În timp ce se deplasa pe o stradă mai puțin circulată, acesta a hotărât să-și dea foc, dar a fost văzut la timp de către soția lui, care a strigat la el pentru a-l împiedica să recurgă la gestul extrem și a apelat „112”.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD, care după imobilizarea omului, a procedat la acordarea de îngrijiri medicale, deoarece el era într-o stare avansată de ebrietate, nu putea vorbi cât de cât coerent și mirosea puternic a benzină.

A fost transportat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, iar medicii au hotărât transferul bărbatului la Spitalul Județean Suceava, deoarece prezenta convulsii și mirosea puternic a benzină, fiind posibil să fi înghițit carburant.

PUBLICITATE