NEAMȚ: Accident cu un mort și doi răniți. Șoferul era beat și nu avea permis (FOTO)

Astăzi, 29 iunie, în jurul orei 12.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu producerea unui eveniment rutier pe DJ 155 M, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor două.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 49 de ani, din Petricani, conducea o autoutilitară pe DJ 155 M, în localitatea Țolici, pe un sector de drum în curbă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un stâlp al rețelei de energie electrică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unui pasager, în vârstă de 61 de ani, din Petricani, precum și rănirea conducătorului auto și a unei femei de 45 de ani, pasageră în vehicul.

Victimele au fost transportate la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că bărbatul are anulat permisul de conducere.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier

Potrivit ISU Neamț, la locul solicitării s-au deplasat pompierii  cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ.

„Până la sosirea forțelor de intervenție conducătorul auto și un pasager s-au autoevacuat.

Conducătorul auto (bărbat de 49 de ani) a fost preluat de membrii echipajului SMURD și transportat la CPU Târgu Neamț.

Cei doi pasageri, o femeie de de 45 de ani și un bărbat de 61 de ani (aflat în stop cardio respirator) au fost preluați de echipajele de la SAJ și transportate la CPU Târgu Neamț.” – a transmis ISU Neamț.

Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Pe perioada intervenției, alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă de furnizor.

PUBLICITATE