Neamț: Un mare retailer german de îmbrăcăminte va deschide un magazin la Piatra-Neamț

KiK, unul dintre cei mai mari discounteri de îmbrăcăminte din Germania, cu o reţea de peste 3.500 de magazine în Europa, a deschis vineri primul său magazin din România, la Oradea, în urma unei investiţii de peste 150.000 de euro, iar până la sfârșitul anului ţinteşte extinderea pe plan local prin deschiderea de alte 10 unităţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Următoarele deschideri anul acesta sunt planificate în Piatra-Neamţ, Botoşani, Sighetu Marmaţiei şi Brăila. – notează digi24.ro

KiK şi-a planificat totodată extinderea reţelei la 5.000 de magazine la nivel european, de la peste 3.500 în prezent.

Magazinele includ o gamă variată de produse, de la haine de calitate germană pentru toate vârstele şi mărimile, până la articole decorative pentru casă, accesorii, jucării şi produse de papetărie. Obiectivul discounterului german este ca produsele KiK să ajungă în fiecare dulap de haine din Europa.

KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de îmbrăcăminte din Germania. În prezent, operează peste 3.500 de magazine în Europa, dintre care 2.600 sunt în Germania. Brandul este prezent şi în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croaţia, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia şi, din 2018, în România. Cu o creştere anuală de aproximativ 200 de magazine, KiK se numără printre companiile cu cea mai mare expansiune din Europa.

PUBLICITATE