Neamț: Un jandarm a intervenit și a ajutat două persoane, după ce un copac a căzut peste mașina lor

Duminică, 3 septembrie a.c., în jurul orei 17.00, plutonierul major Iulian Aionesei din cadrul Detașamentului 1 Mobil a intervenit și a ajutat două persoane aflate în dificultate pe un drum din județ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Jandarmul era în timpul liber și se întorcea de la Sibiu, când pe raza localității Bradu, în timpul unei vijelii, un copac de pe marginea drumului s-a rupt și a căzut peste un autoturism marca Dacia Logan în care se aflau două persoane, soț și soție.

Subofițerul a solicitat sprijinul celorlalți participanți la trafic cu ajutorul unei stații de emisie-recepție auto după care a coborât din mașină pentru a verifica starea victimelor.

Cele două persoane prezentau răni superficiale produse de geamurile sparte ale mașinii iar pentru a putea fi evacuate în siguranță s-a impus dezmembrarea unei portiere.
Imediat au mai apărut și alți conducători auto care aveau motofierăstraie cu care au tăiat copacul bucăți și astfel, într-un timp relativ scurt, au putut fi înlăturate efectele fenomenului meteorologic.
Iulian a scos o bornă de la bateria mașinii implicate în eveniment iar împreună cu celelalte persoane aflate la fața locului a reușit să scoată autoturismul în afara părții carosabile după carea fost reluată circulația pe acel tronson de drum.

Felicitări Iuliane! – este mesajul Jandarmeriei Neamț

PUBLICITATE