Neamț: Un deputat de Neamț a votat, marți, amânarea proiectului Autostrăzii

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, astăzi (7 noiembrie), proiectul de lege privind aprobarea executarii obiectivului de investiţii Autostrada Iaşi-Târgu Mureş (A8), denumită „Autostrada Unirii”.

Totuși, după ce inițiativa a fost adoptat luni pe articole de plenul Camerei Deputaţilor, forul decizional, marți (6 noiembrie) a fost decisă includerea acesteia pe ordinea de zi de astăzi cu un vot strâns, iar mai mulți deputați din PSD au votat pentru amânarea proiectului prin noi discuții în comisii. Ziarul de Iași i-a calificat ”trădători”.

Printre aceștia, se află și deputatul PSD Neamț – Alexandru Rotaru.

Toţi ceilalţi 73 de deputati PSD prezenţi aseară în Plenul Camerei, inclusiv cei trei ieşeni, au votat în bloc pentru retrimiterea proiectului înapoi la Comisia de Transporturi. Din Moldova, împotrivă au mai votat: Alexandru Rotaru, deputat PSD Neamţ; Aurel Căciulă, deputat PSD Vaslui, de la Botoşani, deputaţii PSD: Budăi Marius-Constantin, Ciofu Tamara-Dorina, Lupaşcu Costel, Rotaru Răzvan-Ilie, iar din Suceava, doi deputaţi PSD: Bejinariu Eugen, Cobuz Maricela. – notează sursa citată

One comment

  1. Toti au cumparat terenuri in alte parti decat cele rezultate din proiect precum ca vor fi traversate de autostrada si implicit despagubite la greu !

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*