Neamț: Un copil de 6 ani a ajuns la spital după ce a fost accidentat de un șofer beat

Ieri 5 martie, poliţiştii târg-nemțeni au intervenit la un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unui minor, pe raza localităţii Răucești. Conducătorul auto, era sub influenţa alcoolului. – Informează IPJ Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 5 martie a.c., poliţiştii din Târgu-Neamţ au intervenit la un accident rutier produs pe raza comunei Răuceşti, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele cercetări, a reieşit că un bărbat de 56 de ani, din Răuceşti, a condus un autoturism în localitatea sa de domiciliu şi nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum.

Acesta ar fi pierdut controlul asupra volanului şi a surprins şi accidentat un minor care se deplasa pe marginea părţii carosabile.

Minorul, în vârstă de 6 ani, din Răuceşti, a fost transportat la spitalul din Târgu-Neamţ pentru ai se oferi îngrijiri medicale.

În urma testării alcoolscop a conducătorului auto, a reieşit că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul fiind de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui auto sub influenţa băuturilor alcoolice.

PUBLICITATE