NEAMȚ: Un brand de succes produs la Piatra-Neamț – Old Skipper

Bianca Constantin, tânăra din Piatra-Neamț care în urmă cu 10 ani câștiga titlul de Miss Universe România, a reușit să își creeze și să susțină o afacere de succes.

Bianca a reuși să creeze un brand cunoscut de brăţări de inspiraţie nautică – Old Skipper – (acce­sorii pe care le produce în Piatra-Neamţ), fiind prezent în mai multe țări și apreciat pentru calitatea produselor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit zf.ro, Old Skipper a generat vânzări de 62.000 de euro anul trecut și aşteaptă vânzări de 100.000 de euro pentru anul acesta.

Brandul a ajuns până acum atât în mai multe ţări europene, cât şi în Australia şi Statele Unite, brăţările fiind comandate prin intermediul internetului.

Atelierul din Piatra-Neamţ, unde lucrează 7 persoane, este gestionat de familia Biancăi Constantin, iar ea coordonează afacerea din București. De două ori pe lună, Bianca vine în Piatra-Neamț pentru a crea noi modele, care intră ulte­rior în pro­cesul de pro­ducţie.

Prețurile sunt diferite, de la 49 de lei (cele din frânghie) și între 99 de lei și 169 de lei (cele din piele)

În acest moment, brandul Old Skipper produce aproximativ 2000 de brățări lunar iar aceste acce­sorii pot fi comandate pe oldskipper.ro, sau pe Facebook, în ma­gazine online (Amazon, eMag, bespecial.ro, hobbymall.ro), dar şi în câteva spaţii fizice, precum reţeaua de cafenele OKfea şi în zona de duty free a aeroportului internaţional Henri Coandă din București.

Interviul cu Bianca și povestea Old Skipper îl puteți vedea aici: www.zf.ro

Câteva calități ale brățărilor Old Skipper:

  • Au un design unic. Atât pentru cei îndrăgostiți de mare, care apreciază stilul nautic, cât și pentru cei care pur și simplu vor să își completeze într-un stil unic ținuta, brățările din frânghie nautică sunt cea mai bună opțiune.
  • Elementele decorative inedite utilizate pentru crearea acestor brățări sunt împletiturile și nodurile specifice marinarilor, completate de închiderile sub forma unei ancore.
  • Sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, fie că sunt din frânghie nautică, din piele sau combinații ale acestor două materiale
  • Se aliniază perfect cu tendințele, eleganța și stilul lor unic sunt elemente apreciate oricând.
  • Pot reprezenta o idee foarte bună de cadou. Întrucât sunt în trend și au această putere de a scoate din anonimat orice ținută într-un mod plăcut, aceste brățări din frânghie nautică pot fi un cadou cu totul special pentru un bărbat stilat.
  • Sunt foarte rezistente. Mulțumită materialelor din care sunt confecționate, dar și a controlului atent al calității, brățările din frânghie nautică de la Old Skipper reușesc să treacă cu brio testul timpului. Frânghia folosită este rezistentă la apă, sistemele de închidere de asemenea, tocmai pentru ca purtătorul să se poată bucura de aceste accesorii pentru o perioadă cât mai îndelungată.
PUBLICITATE