NEAMȚ: Un bătrân a intrat cu mașina într-un copac. A intervenit descarcerarea

Un accident rutier cu victimă încarcerată a avut loc astăzi, în jurul orei 11:30, în județul Neamț, după ce un bătrân de 82 de ani a intrat cu mașina într-un copac.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Roman au intervenit la un accident rutier produs pe DJ 207 B, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetări a reieșit că un bărbat de 82 de ani, din Iași a condus un autoturism pe DJ 207 B, din direcția Simionești – Săbăoani și ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Conform ISU Neamț, la locul evenimentului s-au deplasat: o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat din cadrul Detașamentului de pompieri Roman.

Victima a fost descarcerată și preluată de către echipajul TIM-SMURD.

PUBLICITATE