Neamț: Un bărbat pus pe scandal a sunat la „112” pentru că polițiștii i-au reținut permisul

Azi-noapte, în jurul orei 1:30, polițiștii s-au deplasat la un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs în fața unei discoteci din localitatea Răuceşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele verificări a rezultat că un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 38 de ani, din Timișești, a acroșat un autoturism staționat.

Polițiștii au solicitat conducătorului auto să fie testat cu aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat, fapt pentru care a fost condus la spital, în vederea recoltării de probe biologice. La unitatea medicală, bărbatul a refuzat şi acest lucru, proferând injurii la adresa cadrelor medicale, fapt pentru care a fost sancţionat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

După constatarea refuzului de a i se recolta probe biologice, bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, însă a început să devină recalcitrant, solicitând restituirea permisului de conducere.

Totodată, a apelat nejustificat serviciul de urgență 112, reclamând că i s-a reținut permisul de conducere, fapt pentru care bărbatul a fost sancționat contravenţional în conformitate cu prevederile O.U.G. 34/ 2008.

PUBLICITATE