NEAMȚ: Un bărbat din Neamț a provocat un accident cu 4 răniți (FOTO)

Un bărbat din județul Neamț a provocat un accident rutier cu 4 răniți după un impact între 3 mașini. Incidentul a avut loc ieri în județul Bistrița-Năsăud.

Un bărbat de 48 de ani, din județul Neamț, care conducea (din direcția Bistrița spre Vatra Dornei) un autoturism înmatriculat în Italia, nu ar fi adaptat viteza de rulare într-o curbă spre dreapta și ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, din sens opus și care era condus de un bărbat de 44 de ani, din Satu Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma impactului, autoturismul de Italia a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de un bărbat de 33 de ani, din Lugoj.

În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului de 48 de ani și a trei pasageri (doi din autoturismul condus de el și unul din autoturismul condus de cel din Lugoj).

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE