Neamț: Un bărbat din Grumăzești și unul din Barticești, cercetați pentru infracțiuni rutiere

Un bărbat din Grumăzești și un altul din Barticești, sunt cercetați pentru infracțiuni rutiere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 5 iunie a.c., în jurul orelor 21:30, polițiștii Secției de Politie Crăcăoani, au oprit în trafic un autoturism care circula în localitatea Grumăzești.
Întrucât conducătorul autoturismului, un localnic de 46 de ani, emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la spitalul din Târgu Neamț în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
Polițiștii i-au reținut permisul de conducere, iar acum bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

La data de 5 iunie a.c., polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au depistat în trafic o autoutilitară condusă de un bărbat de 37 de ani, din Barticești care se deplasa din direcţia Pildeşti spre Gherăeşti.
În urma verificării conducătorului în baza de date, polițiștii au constatat că acesta nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

PUBLICITATE