Neamț: Un bărbat a ajuns la spital după ce un copac a căzut peste el (17 august)

Un accident de muncă a avut loc astăzi, 17 august, în jurul orei 14:00 la o exploatare forestieră din Tazlău. Conform primelor informații, pompierii nemțeni au fost alertați prin apel la „112”de producerea unui posibil accident de muncă, un bărbat prins sub un copac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de descarcerare, o ambulanță TIM, 1 medic, 1 asistent medical și 10 subofițeri (4 de la SVSU Tazlău).

În jurul orei 15:30, victima a fost degajată, preluată de TIM, stabilizată (cu traumatisme în zona bazinului și picioarelor) și a fost transportată la UPU a Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț.

Comunicat ISU Neamț:

Joi, 17.08.2017, la ora 11:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre faptul că o persoană a fost surprinsă de un arbore într-o exploatare forestieră pe raza localității Tazlău. Pentru degajarea persoanei s-au deplasat: 10 pompieri militari cu 1 autospecială FRAP, 1 autospecială de descarcerare, 1 autospecială TIM și 1 autoturism de serviciu din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț și 2 voluntari din cadrul SVSU Tazlău.

La locul evenimentul s-a intervenit pentru acordarea primului ajutor numitului A.L. de 39 de ani și transportul acestuia la autospeciala TIM.

În data de 17.08.2017, echipajele SMURD au intervenit la un număr de 13 solicitări.

PUBLICITATE