Neamț: Un bărbat a ajuns în comă la spital după ce un copac a căzut peste el

Un bărbat de 38 de ani (Ț.D.) a ajuns luni (2 octombrie) în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț după ce a suferit un teribil accident de muncă. Incidentul a avut loc în jurul orei 17:00, iar victima a fost surprinsă de un copac, în timp ce lucra într-o exploatare forestieră pe raza localității Ivaneș (comuna Bicaz-Chei).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fața locului a ajuns un echipaj al Seviciului de Ambulanță Județean Neamț care a preluat bărbatul cu diagnosticul: stare comatoasă post traumatică, şoc traumatic, traumatism prin strivire. Acesta a fost transportat la CPU a Sp. Orăşenesc Bicaz iar din CPU a fost preluat de echipajul TIM şi transportat la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ unde a fost operat și i s-a scos splina. Acum bărbatul se află în Terapie Intensivă, stabil din punct de vedere a funcțiilor vitale.

La fața locului a ajuns și un echipaj al Poliției care a anunțat Inspectoratul Teritorial de Muncă. Conform ITM Neamț, bărbatul lucra la un angajator cu sediul în comuna Dămuc. Victima a fost lovită de un arbore doborât și care era aninat într-un alt arbore. Accidentul este cu incapacitate temporară de muncă iar inspectorii ITM continuă cercetările.

 

PUBLICITATE